Au accommodation epiphyte bed breakfast cow bay 3
Au accommodation epiphyte bed breakfast cow bay 2
Au accommodation epiphyte bed breakfast cow bay 1
Au accommodation epiphyte bed breakfast cow bay 3
Au accommodation epiphyte bed breakfast cow bay 2
Au accommodation epiphyte bed breakfast cow bay 1

Verblijf in het regenwoud van Cape Tribulation

Cape Tribulation is onderdeel van het oeroude Daintree Rainforest. Dit is het oudste regenwoud ter wereld. Er groeien meer dan 18.000 soorten bloemen, planten en bomen. Uw bed & breakfast begeeft zich midden in deze prehistorische wildernis, vol bijzondere wilde dieren zoals de kasuaris.

Vogelparadijs

Sommige bomen in het Daintree regenwoud zijn duizenden jaren oud. Ze huisvesten meer dan vierhonderd verschillende vogelsoorten, waarvan dertien soorten nergens anders ter wereld voorkomen. Vogelspotters zijn hier dus op het juiste adres.

De magie van ‘De Daintree’

Uw host Matt bezocht ‘De Daintree’, zoals het gebied ook wel wordt genoemd, voor het eerst in 1979. Hij was op slag verliefd op gebied, voornamelijk vanwege de rust die het hem gaf. Matt bleef terugkeren naar De Daintree tot hij zich hier uiteindelijk settelde en een bed & breakfast begon.

Matt wil de magie van dit stukje paradijs graag met u delen. Hij doet dit op een geheel duurzame manier. De bed & breakfast bestaat uit acht hectare regenwoud en tropische tuinen die gebruik maken van zonne-energie en regenwater.

De bed & breakfast ligt dermate afgelegen, dat het handig is om vooraf alvast wat boodschappen te doen. Er is ook geen internet. Maar dit juist wat een verblijf hier zo fijn maakt. Zo kunnen u en uw partner zich weer helemaal op elkaar richten. Geniet van elkaars gezelschap op de veranda en bewonder het uitzicht zonder afleidingen.

Meer comfortabele accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.