Aus south gippsland cottage sea view partner stays comfortable
Aus south gippsland cottage outside view partner stays comfortable
Aus south gippsland cottage livingroom view partner stays comfortable
Aus south gippsland cottage garden view partner stays comfortable

Ontdek het best bewaarde geheim van South Gippsland

Verblijf in een cottage in Wilsons Promontory National Park. Dit wilde kustgebied ligt in Victoria en wordt ook wel The Prom genoemd. Hier wordt u omringd door prachtige natuur en wildlife, waaronder wombats, emoes, kangoeroes en papegaaien. Bezoek de vele afgelegen stranden zoals Skquaky Beach, waar het lijkt alsof u op piepschuim loopt.

Wandelafstand van het strand en uitzicht op de oceaan

Dit is de perfecte plek om even weg te zijn van de drukte en de rust van de natuur en de ongerepte kust te ervaren. De omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen en activiteiten als zwemmen, vissen en snorkelen. Het is tevens de thuisbasis van talloze wilde dieren zoals wombats, koala’s en wallabies.

Bernie de Koala

Uw Cottage kijkt uit over Waratah Bay. In één van de bomen die de cottage omringen kunt u Bernie de koala spotten. Ervaar daarnaast alle gemakken van thuis, kook Aussie geïnspireerde maaltijden in de keuken of steek de barbecue aan en geniet van het leven aan zee. De veranda is de perfecte plek om onder het genot van een lokaal wijntje samen te genieten van dit bijzondere deel van Australië.

Meer comfortabele accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.