Aus tasmania pod outside view partner stays comfortable
Aus tasmania pod fireplace nature partner stays comfortable
Aus tasmania pod bedroom terrace view partner stays comfortable
Aus tasmania pod bedroom nature view partner stays comfortable

Ontdek de natuurlijke schatten van Bruny Island

Bruny Island ligt aan de zuidoostkust van Tasmanië. Dit natuurrijke juweel is gemakkelijk te bereiken met een veerboot vanuit Kettering. Vanwege de vele unieke dieren die er wonen is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Spot Albino wallaby's, pelsrobben, dolfijnen, de Bultrug- en Australische walvissen en een grote verscheidenheid aan vogels.

Ervaar een romantische nacht in een ‘Pod’

Deze accommodatie ligt aan het water op een terrein van acht hectare. uw romantische glamping tent (ook wel Pod genoemd) kijkt uit over een meer en heeft een tweepersoonsbed, een kitchenette, een slaapbank en een badkamer met een inloopdouche. Vanaf uw balkon kunt u in de schemering dieren spotten.

Bezienswaardigheden en lokale delicatessen

Bezoek het Bruny Island Lighthouse voor een spectaculair uitzicht, verken de kustlijn per kajak of maak een korte wandeling maken naar Quarantine Bay en Chalky Point. Een echte must tijdens u verblijf is de beroemde Get Shucked Oyster Bar. Andere delicatessen vindt u bij de Bruny Island Cheese Company.

Meer comfortabele accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partne

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.