Nz rotorua cottage terrace family stays luxury
Nz rotorua cottage living room family stays luxury
Nz rotorua cottage terrace family stays luxury
Nz rotorua cottage living room family stays luxury

Verblijf op een van de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland

Vijftien kilometer van Rotorua en twee uur rijden ten zuiden van Auckland ligt deze geliefde eco-retraite en natuurlijk paradijs. De lodge ligt te midden van een natuurreservaat van 2500 hectare en is een van de beste in zijn soort. De eigenaar, John Sax, realiseerde hiermee zijn jeugddroom: “Als jongen was vissen een van mijn grootste passies in het leven. Ik droomde dat ik op een dag het geluk zou hebben om een ​​beek te hebben of een vijver te bouwen vol met forellen”.

Thermisch activiteit zoals heet water baden en geisers

De omgeving biedt allerlei mogelijkheden voor gezinsuitjes. De lodge bevindt zich in actief thermisch gebied met een aantal prachtige heet water baden en geisers. Bij Rotorua kunt u ook kennismaken met de Maori cultuur, wat zeker de moeite waard is. Andere leuke activiteiten voor het gezin zijn bijvoorbeeld kooklessen, paardentochten, wandelingen, golfen, jagen, begeleide safari's en helikoptervluchten.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.