Nz glenorchy lodge nature mountain view solo stays luxury
Nz glenorchy lodge bedroom mountain view solo stays luxury
Nz glenorchy lodge terrace wine fireplace solo stays luxury
Nz glenorchy lodge nature mountain view solo stays luxury
Nz glenorchy lodge bedroom mountain view solo stays luxury
Nz glenorchy lodge terrace wine fireplace solo stays luxury

De ultieme alpine lodge

Verblijf in een alpenlodge aan de oevers van Lake Wakatipu, omgeven door groene weiden en de ruige toppen van de Zuidelijke Alpen. Luxe en elegantie gaan hier samen met rustieke charme. Dit is een plek om samen te ontspannen en te genieten van de natuur. Met zo’n 40 minuten rijden bent u in Queenstown en binnen 5 minuten in Glenorchy.

Een luxe verblijf met vele mogelijkheden

De lodge heeft alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Van een fitnessruimte, zwembad en luxe restaurant, tot massages in de spa. Geniet met elkaar van heerlijke gerechten en goede wijn en laat u verwennen met service van wereldklasse. Er zijn genoeg ervaringen om af te vinken tijdens uw verblijf hier. Ga bijvoorbeeld vliegvissen, heli skiën, paardrijden, wandelen of ga samen naar een van de vele wijnboerderijen en proef de beste wijnen.

Maak kennis met de lokale gastvrijheid

Glenorchy is een pittoresk, rustiek stadje dat zeker een bezoek waard is. Het is omgeven door prachtige bergketens en dicht, inheems bos. In de boetiekjes, lokale cafés en restaurants wordt u verwelkomd met een vriendelijke gastvrijheid. Dit is ook het startpunt van vele wandelpaden en is een van de filmlocaties van The Lord of the Rings.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.