Nz fiordland helicopter hike nature mountain partner see and do adventurous 1
Nz fiordland helicopter hike view mountain partner see and do adventurous

Ervaar de Fox Glacier Heli Hike

Een spannende combinatie van wandelen op de Fox Glacier en een helikoptervlucht. Gelegen aan de ruige westkust van het Zuidereiland is deze voortdurend veranderende omgeving een waar spektakel. Bereid u voor op een avontuurlijke dag, die u niet snel zult vergeten!

Geniet van een vogelperspectief op de zuidelijke Alpen

Het is tijd om op te stijgen! Geniet van een vogelperspectief op de zuidelijke Alpen en de Victoria-watervallen tijdens een schilderachtige helikoptervlucht. Nadat u op het ijs landt, ongeveer achthonderd meter boven de zeespiegel, kunt u deze fascinerende natuurlijke schoonheid van ijsformaties en grotten verkennen. Dit doet u samen met maximaal drie andere avonturiers.

Op avontuur met uw deskundige gids

De Fox Gletsjer wordt gevoed door vier alpiene gletsjers die elk jaar ongeveer dertig meter sneeuwval krijgen en ongeveer tien keer sneller stromen dan de meeste gletsjers. Uw gids zal u voorzien van alle kennis, veiligheidsinformatie en uitrusting die nodig is.

Meer avontuurlijke activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.