Nieuwzeelandrondreismakarorawilkins7
Nieuwzeelandrondreismakarorawilkins5

Ervaar de wildernis van het Zuidereiland op drie manieren

Verken de hoogtepunten van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Een avontuur op drie manieren: een jetboot, een schilderachtige helikoptervlucht en een wandeling over een berg. Onderweg zullen uw lokale gids en piloot verhalen vertellen over de geschiedenis en de natuur van de regio.

Per helikopter naar de top van de gletsjers

Uw avontuur begint met een schilderachtige helikoptervlucht boven Mount Aspiring National Park, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Het park ligt aan de zuidkant van de Zuidelijke Alpen en is het met 355.543 hectare een van de grotere nationale parken van Nieuw-Zeeland. Geniet van de uitzichten op de bergen en gletsjers.

Een prachtige wandeling door ongerepte natuur

Na de landing in een afgelegen, die door gletsjers is uitgehouwen, maakt u een wandeling van drie uur. Dit doet u met een aantal medereizigers. Vertrek richting het heldere water van de Siberia Stream en volg het wandelpad. Geniet van de pure natuur van Nieuw-Zeeland.

Een avontuurlijke boottocht over ondiep water

Ten slotte vaart u in hoog tempo over het ijsblauwe water van Makarora en Wilkin Rivers tijdens een jetboottocht. Deze heldere bergrivieren worden omgeven door witte bergtoppen en inheemse bush, het is het ultieme avontuur. De gidsen staat voor u klaar en delen dit stukje ongerepte natuur graag met u.

Meer avontuurlijke activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.