Nz cathay pacfic lying down friends flights business class
Nz cathay pacfic food service friends flights business class
Singapore airlines business entertainment
Nz cathay pacfic lying down friends flights business class
Nz cathay pacfic food service friends flights business class
Singapore airlines business entertainment
Zorgeloos op reis

Een comfortabele vlucht naar Nieuw-Zeeland

Een goede reis begint met een comfortabele vlucht. Geniet van het moment, want uw vakantie begint al het inchecken. Het enige wat u van tevoren hoeft te bepalen is welke klasse u wilt vliegen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven en tips, het maakt uw keuze zo veel eenvoudiger.

First en Business Class

Geniet van de ruimte en de persoonlijke service. Met stoelen die kunnen transformeren naar een bed, kunt u heerlijk uitrusten. Bekijk een film, geniet van een wijntje bij het eten, bekijk een film, lees een boek. In First en Business Class heeft u er de rust en ruimte voor en het zal u aan niets ontbreken.

Service

In First en Business Class geniet u van het gebruik van de business lounge op de luchthaven, voorrang bij het instappen, uitstekende service, een uitgebalanceerd keuzemenu en een groter beeldscherm voor digitale entertainment.

Tussenstop

U kunt er voor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij u en uw vrienden. Geeft u voorkeur aan een nachtvlucht of vliegt u liever overdag? Wilt u een langere tussenstop maken om een nieuwe stad te ontdekken en uw reis wat op te breken? De opties zijn eindeloos, dus u kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor u en uw vrienden ideaal is, kan een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom staan onze reisspecialisten altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in First of Business Class stapt. Voor u het weet landt u in Nieuw-Zeeland.

Hoe lang duurt de vlucht?

Het aantal uur dat uw vlucht naar Nieuw-Zeeland duurt, is afhankelijk van uw bestemming, maatschappij en aantal tussenstops. Gemiddeld bent u zo'n 24 uur onderweg. Uw reis bestaat altijd uit twee vluchten met een overstap, er zijn geen directe vluchten naar Nieuw-Zeeland.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een overstap

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan een populaire stad als Dubai of het groene Singapore, waar u ook heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan het strand.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2-uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

"Mijn favoriete stad voor een stop-over is Hong Kong, vanwege de combinatie van traditionele Chinese wijken en de moderne, westerse invloed."

Nicole, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Nieuw-Zeeland.

Bekijk de andere vliegklassen

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.