nz-banks-peninsula-pod-outside-view-stargazing-romance-partner-accommodation-luxury
nz-banks-peninsula-pod-bedroom-view-nature-partner-accommodation-luxury
nz-banks-peninsula-pod-outside-view-mountain-partner-accommodation-luxury

Een glazen cabin in de heuvels van Banks Peninsula

Deze unieke cabin ligt op slechts een uur rijden van Christchurch. Het heeft een prachtig uitzicht op de historische baai van Port Levy en wordt omgeven door heuvels en indrukwekkende rotspartijen.

Voordat u bij uw accommodatie arriveert maakt u een mooie autorit rond Banks Peninsula aan de oostkust van het Zuidereiland. Deze regio staat bekend om zijn pittoreske baaien en charmante kustplaatsjes.

Romantisch onder de sterren slapen

Uw glazen cabin bevindt zich tussen inheemse Macrocarpa-bomen in het Nieuw-Zeelandse heuvellandschap. De cabin is voorzien van zonne-energie. Niet dat u ‘s avonds een lichtje nodig heeft, aangezien uw verblijf wordt verlicht door duizenden sterren. Zo heeft u de Melkweg nog nooit gezien. Geniet de volgende ochtend van een kopje koffie op de veranda, in volledige privacy, met uitzicht op de weilanden en de oceaan.

Kleinste dolfijn ter wereld

Overdag kunt u een tocht maken naar het stadje Akaroa. Verken de haven per kajak en spot verschillende wilde dieren, waaronder de de zeldzaamste en kleinste dolfijn ter wereld: de hectordolfijn (als u geluk heeft natuurlijk).

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.