nz-mackenzie-country-farm-property-nature-view-partner-accommodation-luxury
nz-mackenzie-country-farm-bedroom-view-partner-accommodation-luxury
nz-mackenzie-country-farm-outside-bath-view-partner-accommodation-luxury

Een glazen huis in de Mackenzie regio

Tijdens uw verblijf bij deze unieke accommodatie geniet u van verschillende mooie uitzichten over de Mackenzie regio. Kijk bijvoorbeeld uit over prachtige groene vlaktes tijdens de zonsondergang, terwijl u met een wijntje in het buitenbad zit.

U verblijft op zo’n twaalf kilometer van Twizel, waar u bent omgeven door oogstrelende natuur en boerenwegen. Hier kunt u wandelen tussen de schapen, fietsen of deelnemen aan een farm tour. Maar de echte attractie is de accommodatie zelf.

Niet alleen heeft u een prachtig terras met buitenbad, maar ook binnen de accommodatie geniet u van het uitzicht over de omgeving. Zelf wanneer u in bed ligt. Uw slaapkamer heeft een glazen dak waardoor u naar de sterren kunt kijken. Dit maakt dat u zich echt verbonden voelt met het landschap.

Het glazen huis heeft een tweepersoonsbed, een kitchenette en een badkamer. Tijdens u verblijf kunt u gebruikmaken van wifi. Ontbijt is inclusief en diner kan op verzoek.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.