Nieuw bij TravelEssence: Slapen onder de sterrenhemel & surfen met dolfijnen

TravelEssence heeft weer nieuwe accommodaties en activiteiten, waarvan wij twee bijzondere met u willen delen. Wat dacht u van slapen in een glazen huis in Nieuw-Zeeland of leren surfen in Australië terwijl de dolfijnen om u heen zwemmen. Wij laten u graag kennismaken met PurePod en Epic Ocean Adventures.

Slapen onder de sterrenhemel in een glazen huis in Nieuw-Zeeland

Een romantische ervaring in de wilde natuur van Nieuw-Zeeland. Een ervaring waarbij u omgeven wordt door de natuur, weg van de bewoonde wereld. U verblijft namelijk in een glazen huis, waarvan zelfs het dak van glas is. Het huis ligt zo afgelegen dat uw omgeving alleen nog maar bestaat uit mooie uitzichten, sterrenhemels en lokale dieren. Het draait om u en de natuur, want zelfs uw telefoon heeft geen bereik.

nz-banks-peninsula-pod-outside-view-nature-partner-accommodation-luxury

U verblijft in een PurePod, waar u voor het slapen gaan nog even de sterrenhemel bekijkt. Al wakker wordend de volgende ochtend rekt u zich uit terwijl u de zon ziet op komen. Sinds kort kunt u in zo’n PurePod verblijven tijdens uw rondreis door Nieuw-Zeeland met TravelEsssence.

De PurePod’s zijn vier vrijstaande glazen huizen verspreid over het noordoostelijke deel van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Twee van de PurePod’s liggen vlak bij Kaikoura. Een andere ligt in de Waipara Valley, omgeven door de Greystone wijngaard. De laatste ligt in Little River op een half uur rijden van Akaroa, in het oostelijkste puntje bij Christchurch.

Surfen met dolfijnen bij Noosa in Australië

De gidsen van Epic Ocean Adventures gaan u leren surfen en met een beetje geluk zwemmen er dolfijnen met u mee. De dag begint met een rit in een 4WD van Noosa naar Double Island. Tijdens de rit passeert u Great Sandy National Park en Rainbow Beach. Onderweg zult u genieten van de omgeving. Het helderblauwe water bij Double Island Point is één van de beste surflocaties voor beginners. U vindt hier de langste en beste golven voor de eerste surfles.

A close encounter with dolphins in Mooloolaba, Queensland
© Epic Ocean Adventures

Er is een kans dat u naast dolfijnen ook walvissen, schildpadden en vogels kunt spotten in hun natuurlijke omgeving. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op de vuurtoren van Double Island Point. Mocht u liever niet willen surfen? Dan kunnen wij ook voor u regelen dat u met Epic Ocean Adventures kunt kajakken of kunt Stand Up Paddlen.


Ontdek meer reisverhalen

Aus kakadu wilderness bungalow pool view partner stays luxury

Bucketlist: 11x accommodaties met de allermooiste uitzichten

Au tasmania fishing retreat nature view friends stays comfortable

Natuurfenomeen: Sea Sparkles in Tasmanië

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.