aus kangaroo at lucky bay
au bouncing kangaroo personal landing page family header
Kangaroo encounter fitzgerald bay
aus kangaroo cape hillsborough
Een op maat gemaakte vakantie voor solo reizigers

De ideale reisduur voor Australië

Reis in een ontspannen tempo door Australië en bekijk het land door de ogen van de lokale bevolking. We raden aan om op elke plaats minimaal twee tot drie nachten door te brengen. Hierdoor kunt u elke locatie echt leren kennen, in plaats van u langs alle highlights te haasten en uitgeput naar huis te gaan.

Elke plek is uniek en heeft zijn eigen charme en unieke kenmerken. Ontdek de schoonheid van elke plek die u bezoekt. Ontmoet de lokale bevolking en verken het land met hen. Neem de tijd en neem de cultuur en levensstijl van de Aussies in u op. Hoeveel tijd u nodig heeft voor uw reis door Australië? Dat is volledig afhankelijk van hoeveel tijd u beschikbaar heeft en wat u zou willen zien.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat bij u past

Verken Australië op een ontspannen reistempo. Drie tot vijf weken geeft u de mogelijkheid om twee tot vijf nachten op elke locatie te verblijven. Zonder haast of tijdsdruk. Neem de tijd om van de ene naar de andere locatie te reizen. Neem het land in u op en maak de ‘no worries’ mentaliteit van de Australiërs u eigen.

Vanwege de grootte van Australië raden we aan om binnenlandse vluchten te nemen. Zo bespaart u tijd en kunt u meer van het land zien en de diversiteit van Australië nog beter ervaren. Geniet van de unieke landschappen van Australië zonder dat u uren achter elkaar in de auto hoeft door te brengen.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Wilt u de diversiteit van Australië ervaren? Dan is dit de perfecte reis voor u. Start uw reis in het kunstzinnige… lees meer

Ervaar de Great Ocean Road

4 weken van Sydney naar Adelaide

Verken de magische route tussen Sydney en Adelaide, de iconische Great Ocean Road. Bewonder de natuurlijke… lees meer

Bent u klaar voor een Aussie-avontuur in de Outback? Verken de ongerepte wildernis van het noorden. Rijd samen met… lees meer

Een roadtrip langs de oostkust van Australië

4 weken van Sydney naar Noosa

Ontdek de natuurlijke schatten van de Australische oostkust, zoals de Blue Mountains, Hunter Valley en Port… lees meer

"Als u van plan bent om naar Australië te gaan, houd dan in gedachten dat het een heel groot land is. Wel twee keer de grootte van Europa!"

Nicole, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.