aus kangaroo at lucky bay
au bouncing kangaroo personal landing page family header
Kangaroo encounter fitzgerald bay
aus kangaroo cape hillsborough
Een op maat gemaakte vakantie voor solo reizigers

De ideale reisduur voor Australië

Reis in een ontspannen tempo door Australië en bekijk het land door de ogen van de lokale bevolking. We raden aan om op elke plaats minimaal twee tot drie nachten door te brengen. Hierdoor kunt u elke locatie echt leren kennen, in plaats van u langs alle highlights te haasten en uitgeput naar huis te gaan.

Elke plek is uniek en heeft zijn eigen charme en unieke kenmerken. Ontdek de schoonheid van elke plek die u bezoekt. Ontmoet de lokale bevolking en verken het land met hen. Neem de tijd en neem de cultuur en levensstijl van de Aussies in u op. Hoeveel tijd u nodig heeft voor uw reis door Australië? Dat is volledig afhankelijk van hoeveel tijd u beschikbaar heeft en wat u zou willen zien.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat bij u past

Wanneer u meer dat vijf weken of langer door Australië kunt reizen, heeft u de kans om veel van het land te zien. Op een ontspannen tempo kunt u verschillende plaatsen bezoeken, die allemaal uniek zijn en andere klimaten hebben. Om tijd te besparen kunt u een aantal binnenlandse vluchten nemen.

Afhankelijk van uw wensen en van hoeveel tijd u heeft, kunt u overwegen om ook Nieuw-Zeeland te bezoeken. Verken bijvoorbeeld het Zuidereiland of de geothermische wonderen van het Noordereiland. Wellicht wilt u een langere tussenstop maken tijdens uw vlucht terug naar Nederland? Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te stellen.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Maak kennis met de oudste cultuur ter wereld. Tijdens deze vijfweekse rondreis door Australië verkent u de Outback… lees meer

Als u de diversiteit van Australië wilt ervaren, is deze reis perfect. Ontdek in een ontspannen tempo enkele van… lees meer

Deze vijfweekse reis voert u langs de hoogtepunten van de staten New South Wales, Victoria, Tasmanië en… lees meer

Een reis vol activiteiten door de diverse landschappen van Australië

5 weken vakantie die u verbindt met de lokale bevolking

Bent u klaar voor een reis vol activiteiten door Australië? Zoek wilde dieren op Kangaroo Island, reis met de… lees meer

"Om Australië echt goed te leren kennen, raad ik aan om in ieder geval zes weken voor uw reis uit te trekken. Het grote voordeel is dat u zich dan ook niet hoeft te haasten."

Marie Cecile, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.