Een strandhuis aan de wilde westkust

Prachtig uitzicht

Het huis heeft twee lichte slaapkamers. De openslaande deuren in de woonkamer zorgen ervoor dat uw woonruimte en terras, met prachtig uitzicht, in elkaar overlopen. U hoeft zelfs uw bed niet te verlaten om te genieten van het rustgevende uitzicht op het strand. Ontdek de lokale restaurants en cafés in het dorp in de buurt of steek thuis de barbecue aan.

Bezoek de unieke rotsformaties

Punakaiki staat bekend om zijn zogenaamde Pancake Rocks: unieke rotsformaties die alleen te vinden zijn aan de Westkust van het Zuidereiland. De lagen van kalksteen, die lijken op stapels pannenkoeken, zijn gevormd door miljoenen jaren erosie door zeewater. De rotsformaties worden nog dramatischer gemaakt door de spuitende zout water geisers die vaak bij hoogwater te zien zijn.

Ervaar de Kiwi levensstijl

Wordt ‘s ochtends wakker door de golven die zachtjes tegen de kust slaan en kijk uit over de kleurrijke tuin met torenhoge bomen en palmen. U kunt hier genieten van een typische Kiwi levensstijl. Dit betekent veel buiten zijn, genieten van wandelingen door de regenwouden of aan de kust een frisse duik nemen in de zee.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.