Nz kapiti island nature view solo partner see and do easy going
Nz kapiti island beach view solo see and do easy going
Nz kapiti island colorful bird solo partner see and do easy going
Nz kapiti island bird flower solo partner see and do easy going

Bezoek het vogelparadijs van Nieuw-Zeeland

Het vogelreservaat Kapiti Island ligt vlak voor de westkust van het Noordereiland ligt, ten noorden van Wellington. Dit beschermde natuurgebied huisvest een overvloed aan zeldzame inheemse vogels, waaronder de Kaka, de Kokako, de Takahe, de Bellbird en de meest bekende: de Kiwi.

Geniet van de Maori-gastvrijheid

Kapiti Island is een van de oudste natuurreservaten van Nieuw-Zeeland. Per dag zijn er maar een klein aantal bezoekers die toegang krijgen tot het eiland. De familie Barret heet u hartelijk welkom, met echte Maori-gastvrijheid. Hun familie beheert het eiland al meer dan 150 jaar en werkt hard om de natuurlijke rijkdom en diversiteit te beschermen.

Verken het natuurreservaat met een lokale gids en leer meer over de unieke balans tussen natuurbehoud, ecologie en de lokale geschiedenis. Wandel over de paden, genesteld tussen het dichte bos of beklim de 521 meter hoge top voor een subliem uitzicht. Een leuke dagtocht voor natuurliefhebbers!

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.