Nz huka lodge 2 solo luxury
Nz huka lodge 1 solo luxury
Nz huka lodge 3 solo luxury

Verblijf aan de oever van Waikato River

Deze fijne lodge lig aan de oever van de Waikato River en wordt omgeven door ongerepte tuinen en inheemse bush. Wie tien minuten stroomopwaarts loopt wordt betoverd door de Huka Falls.

Ondergedompeld in luxe

Deze prestigieuze lodge is gebouwd in 1920 en heeft onderdak geboden aan tal van beroemdheden en royalty's, waaronder koningin Elizabeth II, Koning Willem Alexander, The Spice Girls, Bill Gates en Rod Stewart.

U verblijft in een ruime suite. Franse deuren komen uit op uw eigen houten terras, de perfecte plek om te genieten van het uitzicht op de rivier.

De beste chef-koks ter wereld

Dineer in het luxe restaurant, waar de beste chef-koks ter wereld werken. Duik in het zwembad, ontspan in de spa of speel jeu de boules, tennis en croquet met andere gasten. Bent u op zoek naar pure ontspanning? Reserveer een massage of schoonheidsbehandeling. Lake Taupo ligt op tien minuten rijden. U kunt een mountainbike van de lodge lenen.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.