Een onvergetelijk verblijf op een perenboerderij

Maak kennis met uw hosts Timo en Olivia

Timo en Olivia hebben in 2013 het stadse leven van Auckland ingeruild voor het boerenleven. Het stel heeft veel gereisd en zij hebben alles wat zij leuk vonden aan het reizen geprobeerd te verwerken in de lodge. Eén van die dingen is het minimaliseren van het effect op het milieu. Zo hebben zij gerecycled materiaal gebruikt voor het bouwen van de lodge. Ook gebruiken ze zonne-energie en vangen ze regenwater op voor gebruik.

Proef van leven op een perenboerderij

Vanuit de lodge heeft u uitzicht op het weiland en de Waimea Plains. Natuurlijk kijkt u ook uit op de perenboomgaard van Timo en Olivia. Zij verzorgen een tour waarbij zij de boerderij en de perenboomgaard laten zien. Tijdens de tour kunt u eieren verzamelen, ganzen voeren en alle vragen stellen over het leven op de perenboerderij. Uiteraard kunt ook lekker in de tuin of in de gedeelde woonkamer relaxen met een goed boek.

Nieuw-Zeelandse schuren

De inrichting en stijl van de lodge is gebaseerd op de oude klassieke Nieuw-Zeelandse schuren die hier vroeger stonden. De grote open keuken deelt u met andere gasten. Houdt u van iets meer privacy? Dan kunt u in de Shearer’s Cottage overnachten.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.