Nz glenorchy lodge nature mountain view solo stays luxury
Nz glenorchy lodge living area view solo stays luxury
Nz glenorchy lodge bedroom mountain view solo stays luxury
Nz glenorchy lodge terrace wine fireplace solo stays luxury

De ultieme alpine lodge

Een alpenlodge aan de oevers van Lake Wakatipu, omgeven door groene weiden en de ruige toppen van de Zuidelijke Alpen. Luxe en elegantie gaan samen met rustieke charme, dit is een plek om te ontspannen en uw welzijn in de natuur te herstellen. Gelegen binnen veertig minuten van Queenstown en vijf minuten van Glenorchy.

Maak kennis met de lokale gastvrijheid

Glenorchy is een pittoresk, rustiek stadje dat een bezoek waard is. Het is omgeven door prachtige bergketens en dicht inheems bos. U wordt verwelkomd met een grote glimlach en vriendelijke gastvrijheid in de boetiekjes, lokale cafés en restaurants. Het is ook het startpunt van vele wandelpaden en de locatie van scènes uit The Lord of the Rings.

Een luxe verblijf met vele mogelijkheden

De lodge heeft alles wat u nodig heeft voor een luxe verblijf. Van een fitnessruimte en zwembad tot restaurant en wellness center. Geniet van heerlijke gerechten en goede wijn en laat u verwennen met gastvrijheid en service van wereldklasse.

Er zijn genoeg ervaringen om af te vinken tijdens uw verblijf hier. Ga vliegvissen, heliskiën, paardrijden of een wijnproeven. Samen met andere hotelgasten kunt u hier golfen, kajakken en wandelen.

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.