Auz isail whitsundays overnight 3 parnter adventure

TravelEssence rondreis in Elegance Magazine

Voor het meinummer van Elegance werkte TravelEssence mee aan een publicatie over Australië als vakantiebestemming tijdens de Nederlandse zomervakantie. Speciaal voor Elegance stelden wij daarnaast een rondreis samen waarbij u de mooiste plekken aan de oostkust van Australië, ver weg van de massa, zelf kunt ontdekken.

Simply relax in the Tropical North

Tijdens deze reis kunt u genieten van vele hoogtepunten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een driedaagse zeiltocht rond de Whitsunday Islands, een verblijf in een boomhut midden in het regenwoud en het spotten van wilde kangoeroes, wallaby’s en emoes tijdens een verblijf bij de Jabiru Safari Lodge.

Naast deze rondreis hebben wij op onze website nog vele andere rondreis ideeën voor u uitgewerkt. Meer voorbeeldreizen kunt u op onze Australië-pagina vinden.

Ontdek meer reisverhalen

Kaikoura coast 1310 Panorama 2014 11 18 at 03 38 33

TravelEssence evacueert Nederlanders uit Kaikoura

Inmiddels zijn alle TravelEssence reizigers geëvacueerd uit Kaikoura. Met verschillende vluchten van Sounds Air… lees meer

Nz waiheke island drone water 2 joshua mccormack friends header

4 highlights van Nieuw-Zeeland, à la TravelEssence

Over de highlights van Nieuw-Zeeland raken wij niet uitgepraat, want het land biedt talloze verrassingen. Van het… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.