Au cathay pacific partner flights premium economy2
Au Air North river family flight
Nz cathay pacific partner flights economy
Zorgeloos op reis

Uw vlucht naar Australië

Met wie reist u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset


Het fijne van een reis op maat is dat u vakantie al begint zodra u op het vliegtuig stapt. Geniet van on-board entertainment, leun lekker achterover en verheug u op een unieke rondreis door Australië.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Comfort tijdens uw vliegreis naar Australië

Economy Class biedt u comfortabele stoelen, buitengewone service en een verscheidenheid aan eten en drinken. Tijdens het vliegen geniet u van on-board entertainment. Op uw persoonlijke scherm heeft u toegang tot talloze films, games en muziek. Voordat u het weet bent u in Australië.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen zoals Cathay Pacific. Daarbij wordt u voorzien van gespecialiseerd advies. Uw reisadviseur kent de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.
Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Australië ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Wilt u uw reis naar Australië nog comfortabeler maken? Dan stel ik voor om Premium Economy te vliegen. Het kost iets meer, maar dat is het meer dan waard!"

Nicole, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.