aus pink lake hillier
Au seal partner length of holiday header
Places - Flinders Ranges
aus kangaroo at lucky bay
aus pink lake hillier
Au seal partner length of holiday header
Places - Flinders Ranges
aus kangaroo at lucky bay
Een op maat gemaakte reis met uw partner

De ideale tijdsduur voor uw rondreis door Australië

Australië is 185 keer groter dan Nederland. U zult begrijpen dat het vrijwel onmogelijk is, om in één vakantie het hele land te zien. Gelukkig heeft elke regio zijn eigen, unieke charme en kenmerken. Dus gaat hoe dan ook een ongelofelijke tijd tegemoet.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

In drie weken tijd kunt u rustig verschillende regio’s bezoeken. Regio's die u tijdens een drieweekse reis kunt bezoeken zijn North Queensland en de route tussen Melbourne en Adelaide. In deze gebieden vindt u prachtige natuur en talloze bijzondere lokale attracties en bezienswaardigheden. Daarbij zijn de afstanden tussen accommodaties relatief kort.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Bezoek twee wereldsteden en vergaap u samen met uw partner aan de natuurlijke schoonheid van de zuidoostkust van… lees meer

Ontdek de hoogtepunten en verborgen juweeltjes van de oostkust van Australië. Verken samen met uw partner kleine… lees meer

Deze drieweekse reis tussen Melbourne en Adelaide voert u via panoramische kustwegen langs nationale parken,… lees meer

een voorbeeldreis voor stellen

3 weken - Ontdek de natuur van Tasmanië

Deze drieweekse reis voert u samen met uw partner door de ongerepte wildernis van Tasmanië. Dit eiland is ongekend… lees meer

"Ik zou aanraden om in ieder geval 3-4 weken voor uw reis uit te trekken. Zo kunt u een goede indruk van een deel van het land krijgen."

Sylvia, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.