Au blue mountains three sisters nature view solo see and do easy going
Au blue mountains local nature waterfall solo see and do easy going
Au blue mountains local tour 4wd solo see and do easy going
Au blue mountains nature view solo see and do easy going

Ontdek de Blue Mountains met een lokale gids

Ontrafel de geheimen van de Blue Mountains samen met een lokale gids. Deze bekroonde tour neemt u mee naar de meest magische plekken in de Blue Mountains. Uw reis begint 's ochtends en vertrekt vanuit Sydney samen met uw gids, Paul.

Kleinschalige tour dwars door de natuur

U en uw partner reizen met maximaal vier andere personen in een 4WD. Deze jeep kan plaatsen bereiken waar normale auto's niet kunnen komen. U bezoekt veel afgelegen, niet-toeristische plekken. In het Blue Mountains National Park zijn haast honderd soorten eucalyptusbomen te ontdekken. Deze bomen staan ​​bekend om het afgeven van een blauwe waas, daarom is gekozen voor de naam Blue Mountains.

Paul laat u graag alle mooie plekken zien

Onderweg vertelt Paul u in detail meer over het gebied. U stopt voor een kopje koffie of thee, terwijl u geniet van het uitzicht op de Jamison Valley. De tour gaat verder met een begeleide wandeling door het regenwoud, langs mystieke watervallen en ruige kliffen.

U krijgt de gelegenheid om een ​​ritje te maken op de Steepest Railway ter wereld of te genieten van het uitzicht vanaf de Sky Cable Car. Het is ook mogelijk om samen met uw reisgenoten te lunchen in het historische en pittoreske stadje Leura. Paul geeft u graag tips over de beste plekken om te bezoeken.

Meer easy going activiteiten

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.