Aus sydney bondi surfing lesson family see and do active
Aus sydney bondi surfing beach family see and do active

Leer samen surfen op een van de bekendste stranden van Australië

Surfen is een populaire sport in Australië. U vindt er veel van 's werelds beste surfspots, menig surfheld komt er vandaan en surfevenementen zijn er in overvloed. Langs de oostkust tot aan het Great Barrier Reef treft u goede golven om te surfen. Maar Bondi Beach in Sydney is misschien wel de bekendste surfspot.

Leer de Australische surfcultuur kennen

U krijgt les van een bekwame instructeur en maakt kennis met de basistechnieken van de sport. De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal vijf personen en zijn speciaal ontworpen voor beginners!

Juist als u op het board staat is het erg fijn om dit met uw partner te delen. Daarnaast is surfen een uitstekende manier om fit te blijven tijdens uw vakantie en een stukje Australische cultuur te ervaren.

Het milieu een warm hart toedragen

De lokale surfschool is gecertificeerd voor ecotoerisme. Elk van de instructeurs is begaan met het milieu - het strand en het verbazingwekkende onderwaterleven. Als instructeurs hebben zij de mogelijkheid om hun gasten te leren hoe zij hun steentje bij kunnen dragen om de natuur te behouden. Ze kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Meer actieve activiteiten

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.