Au otway ranges farm cottage sheep solo stays comfortable
Au otway ranges farm cottage view solo stays comfortable
Au otway ranges farm cottage sheep solo stays comfortable
Au otway ranges farm cottage view solo stays comfortable

Een mooie boerderij vlakbij de Great Ocean Road

Meet the locals

Naast uw vriendelijke hosts kunt u op de boerderij kennis maken met Pickles de ezel, Holly en Chilli de pony’s of Robert de haan. Helen en Julian hebben veel affectie voor hun dieren en laten u graag zien hoe het er aan toe gaat op een echte Australische boerderij.

Natuurlijke omgeving, glimwormen en vogelbekdieren

Dwaal lekker rond over het natuurrijke terrein of zoek verfrissing bij de nabijgelegen watervallen. Het is ook leuk om ’s nachts te gaan wandelen met een zaklamp om de glimwormen te zien. De sterrenhemel is hoed dan ook prachtig. En met een beetje geluk is het mogelijk in dit gebied zelfs het vogelbekdier te spotten.

Uitzicht op oceaan

U verblijft in een gezellige en comfortabele cottage met een slaapkamer. De cottage is voorzien van een tweepersoonsbed en biedt uitzicht over de oceaan. Daarnaast maakt een houtkachel en een veranda de sfeer erg gemoedelijk. Kortom, een hele fijne uitvalsbasis om de nabijgelegen Great Ocean Roadlokale schatten te verkennen.

Meer comfortabele accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.