Aus daintree river cruise view family see and do easy going
Aus daintree river cruise kids family see and do easy going
Aus daintree river cruise wallaby family see and do easy going
Aus daintree river cruise crocodile family see and do easy going

Ontdek de verborgen schatten van de Daintree

Laat u verrassen door de Daintree rivier, die wordt omgeven door een eeuwenoud regenwoud. Dit unieke gebied ligt op ongeveer twee uur rijden ten noorden van Cairns.

Een mystieke plek waar u een overvloed aan zeldzame fauna en flora kunt ontdekken, waaronder zaag schildpadden. Dit stukje paradijs herbergt 30% van de kikkers, buideldieren en reptielen van Australië en 65% van de alle soorten vleermuizen en vlinders.

Zoutwaterkrokodillen

Begin uw dag vroeg op de Daintree River. De tour wordt uitgevoerd door een klein bedrijf dat wordt beheerd door schipper Murray. Hij heeft veel kennis van de lokale diersoorten, zoals 's werelds grootste krokodillen die graag langs de rivier zonnebaden. De draaiende stoelen op de boot zijn altijd erg populair bij kinderen en zorgen ervoor dat iedereen zich tijdens deze tour prima vermaakt.

Estuarine zoutwater krokodillen zijn de oudste wezens op onze planeet. Terwijl andere dieren zijn geëvolueerd, hebben krokodillen de afgelopen 200 miljoen jaar dezelfde kenmerken behouden. Mannetjes krokodillen kunnen vijf tot zes meter lang worden en vrouwtjes tot drie meter. Een ongelooflijk dier om in hun natuurlijke habitat te zien.

Vogels spotten

Ook liefhebbers van vogels zijn hier perfect op hun plaats. Spot unieke vogelsoorten die nergens anders ter wereld te vinden zijn, zoals de Great Billed Heron. Het is een dag om te ontspannen en met uw gezin te genieten van al het moois om u heen.

Meer easy going activiteiten

Australia for families

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.