Header Vakantiebeurs Utrecht 2016

Vakantiebeurzen

Bent u van plan om een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië te maken en heeft u vragen of wilt in gesprek gaan met onze reisadviseurs? Kom dan naar een van onze presentatiedagen of bezoek een van onze stands op onderstaande beurzen.

Verre reizen event Antwerpen

oktober 2018, Waagnatie Expo & Events De naam zegt het al, een event voor uw verre reis gehouden op een bijzondere locatie, de Waagnatie in Antwerpen. Meer dan 140 verre bestemmingen zijn aanwezig. Bezoek elke 30 minuten presentaties & films verzorgd door ervaren (maatwerk) verre reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt. 
www.verrereizen-event.be

Verre reizen event Den Haag

oktober 2018, Fokker Terminal Wilt u een verre bijzondere reis, lekker luxe, prachtig en avontuurlijk, sportief en buiten de gebaande paden? Op het Verre Reizen Event zijn meer dan 180 verre bestemmingen aanwezig. Elke 30 minuten worden er presentaties verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt. 
www.verrereizen-event.nl

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen Amsterdam

Januari 2019, Beurs van Berlage Het doel van deze "vakantiebeurs voor bijzondere reizen" is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit. De beurs is gericht op publiek dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil krijgen van specialisten in bijzondere reizen. www.vakantiebeursamsterdam.nl

Vakantiebeurs Utrecht

Januari 2019, Jaarbeurs Utrecht Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die uw volgende vakantiebestemming door en door kennen. U praat een-op-een met ze, dus u hebt alle tijd om uw vragen te stellen en alle informatie te krijgen. Zij geven u maar wat graag leuke tips van wat u echt moet zien. En tips die u niet in reisgidsen of op internet vindt. Zo krijgt u meteen een echte indruk van wat u kunt verwachten als u eenmaal vakantie hebt.
www.vakantiebeurs.nl

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen Breda

Januari 2019, Grote Kerk Breda Het doel van deze "vakantiebeurs voor bijzondere reizen" is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit. De beurs is gericht op publiek dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil krijgen van specialisten in bijzondere reizen.  www.beursbijzonderereizenbreda.nl

Vakantiesalon Antwerpen

Januari 2019, Antwerp Expo 400 exposanten staan voor u klaar om u te helpen bij het zoeken naar uw ideale vakantie-invulling. De Antwerpse Vakantiesalon staat garant voor het voorstellen van nieuwe vakantietrends en bestemmingen. Tijdens de editie van januari 2018 ontdekt de bezoeker originele vakanties en fascinerende verre bestemmingen.
www.vakantiesalon-vlaanderen.com