Maori Panorama
PAP 3529
IMG 4286
Maori Panorama
PAP 3529
IMG 4286
onze filosofie

Wat houdt “à la TravelEssence” in?

Alles wat wij doen, doen we op onze eigen, unieke wijze. Oftewel: “à la TravelEssence”. Klinkt mooi, maar wat houdt dat in? Bij TravelEssence geloven wij niet in online verkoop, maar in persoonlijk contact met onze klanten en leveranciers, voor het beste resultaat.

Met een rondreis à la TravelEssence ben u verzekerd van onze kennis; jarenlange ervaring en keuze uit een uniek netwerk van zo'n 2000 kleinschalige accommodaties en activiteiten in Australië en Nieuw-Zeeland. Deze hebben we persoonlijk bezocht en geselecteerd.

Om een maatwerk rondreis samen te stellen, nemen we graag ruim de tijd voor een persoonlijk ontmoeting met u. Gewoon met elkaar aan tafel, waar en wanneer het u uitkomt. Met als doel om uw wensen volledig in kaart te brengen.

U bent uniek, dus uw rondreis à la TravelEssence is dat ook.

Wij boeken geen reis hetzelfde. Wat wel terugkomt in iedere reis à la TravelEssence:

Kortom, alles om van uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland de mooiste vakantie van uw leven te maken. Een zorgeloze ervaring, die uw investering meer dan waard is!

Dat is wat wij bedoelen met à la TravelEssence.

Eenmaal aangekomen in Auckland werden we verwelkomd met een drankje in een leuk klein hotel in het centrum van de… lees meer

Reiservaringen

Diana in Australië

De eerste 8 jaar van mijn leven (1960-1968) heb ik in Australië gewoond. Mijn ouders waren mee gegaan op de grote… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.