Nz solo anita fishing
Nz solo anita fishing
'Voor mij was de ideale reis samengesteld'

Anita in Nieuw-Zeeland

Ik ben alweer bijna een week thuis van mijn 3-weekse rondreis over het Noordereiland, een week Zuidereiland (onder anderen voor familiebezoek) en op de heenweg een 2-daagse tussenstop in Singapore.

De reis die door Marie-Cecile werd uitgewerkt is voor mij, als alleenreizende, de ideale reis gebleken. Bijna alle verblijven waren B&B's die op de meest prachtige locaties liggen en gerund worden door zeer gastvrije en aardige gastheren/gastvrouwen die je de meest fantastische ontbijtjes voorzetten, altijd bereid zijn je te adviseren over te ondernemen activiteiten of te bezoeken restaurants.

In de meeste B&B's verbleef ik 2 tot 3 nachten omdat dat je de kans geeft de omgeving goed te verkennen. De afstanden tussen de B&B's waren zeker niet te ver. Ik had onderweg ruim de tijd om dingen te ondernemen, te stoppen voor een lunch of wat te drinken zonder heel laat bij de volgende B&B aan te komen.

Het Noordereiland is echt prachtig, maar ook totaal anders qua natuur dan het Zuidereiland dat ik 3 jaar geleden al bezocht. De vooraf gereserveerde activiteiten zoals Kapiti Island en Cape Kidnappers waren zeer de moeite waard!

Ik heb een geweldige vakantie gehad, veel gezien, veel gedaan en veel leuke mensen ontmoet. Deze manier van reizen is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Door de perfecte organisatie zal ik de volgende reis naar Nieuw-Zeeland dan ook zeker weer bij jullie boeken!

Meer reisverhalen

Reiservaringen

Diana in Australië

De eerste 8 jaar van mijn leven (1960-1968) heb ik in Australië gewoond. Mijn ouders waren mee gegaan op de grote… lees meer

Onze totaal indruk? Avontuurlijk, sportief, romantisch, fenomenaal en vooral: onvergetelijk! lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.