Maori Panorama
PAP 3529
Maori Panorama
PAP 3529
Gegarandeerd een zorgeloze vakantie

Certificaten TravelEssence

Om u te kunnen verzekeren van een zorgeloze vakantie die helemaal bij uw wensen aansluit, volgen onze reisadviseurs zowel interne als externe cursussen. Zo zijn zij optimaal voorbereid om voor u een unieke rondreis door Australië of Nieuw-Zeeland samen te stellen.

Tourism Australia

Australië is een groot land, waar veel te beleven is. Er is zoveel om uit te kiezen! Daarom volgen onze reisadviseurs de 'Aussie Specialist Program' van Tourism Australia, waardoor zij specialist worden op het gebied van reizen door Australië. Zo bent u verzekerd van het beste advies. Daarnaast reizen onze adviseurs zelf regelmatig door Australië om zelf onze accommodaties te zien, de hosts te spreken en activiteiten te ondernemen. Zo krijgt u niet alleen advies van een reisexpert, u krijgt advies op basis van ervaring.

Tourism New Zealand

Nieuw-Zeeland is zo’n divers land. Van de rijke cultuur, prachtige bergketens, glooiende weilanden, natuurlijke geisers en tropisch regenwoud. Soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien wanneer u een reis uitgestippeld. Daarom volgen onze reisadviseurs de '100% Pure New Zealand Specialist Programme', om verzekerd van te zijn dat u het beste van Nieuw-Zeeland te zien krijgt! Zo worden onze adviseurs experts en zit u altijd op de voorste rij.

Tree planting project with local Maori Tribe
© TravelEssence

Travelife

Duurzaamheid is een van onze prioriteiten en is door onze hele organisatie verweven. Van de manier waarop we lunchen, tot de manier waarop we omgaan met mens en natuur in de landen die onze klanten bezoeken. In de afgelopen dertien jaar is TravelEssence binnen Nederland koploper geworden in duurzame reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Met onze maatwerkreizen hebben we lokale, duurzame initiatieven en kleinschalige ondernemingen op de kaart gezet en creëren we bewustwording rondom de noodzaak van een duurzame levens- en reisstijl.

Hierdoor is TravelEssence in 2020 de Excellence in Sustainability certificering van Travelife toegekend.

Boek uw reis, maar blijf flexibel

Flexibel boeken

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.