Au queensland remote island hotel snorkeling solo stays luxury 1
Au western australia ongkalkada fishing discoverpage detailed culture history header
Table handout aus nl 7392 1
Rijden in Nieuw Zeeland new
Au queensland remote island hotel snorkeling solo stays luxury 1
Au western australia ongkalkada fishing discoverpage detailed culture history header
Table handout aus nl 7392 1
Rijden in Nieuw Zeeland new
Boek uw reis, maar blijf flexibel

Flexibel boeken

Staat u te popelen om een reis te boeken? Twijfel dan niet langer, maar boek nu uw vakantie Down Under. Plan met een gerust hart, omdat we u flexibiliteit beloven wanneer uw plannen wijzigen.

Vertrouwen

We begrijpen dat de steeds veranderende regelgeving voor onzekerheid kan zorgen bij het plannen van uw vakantie. Daarom staan wij te allen tijde voor u klaar om eventuele onzekerheden rondom uw reis weg te nemen. U blijft flexibel en kunt zo met het volste vertrouwen boeken, zonder dat u voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Australian | Australia holiday
Een rotsformatie in de vorm van een golf in West-Australië

Flexibiliteit

We doen er alles aan om u optimale flexibiliteit te bieden voor uw reis. De volgende vier criteria houden we voor uw vertrekdatum nauwlettend in de gaten. Mocht uw reis aan een van deze voorwaarden voldoen, dan kunt u zonder problemen uw plannen wijzigen.

Mocht u 4 weken voor vertrek door een van de bovenstaande beperkingen vanwege Covid-19 niet kunnen reizen, dan kunt u de reis kostenloos verzetten. Houd bij het omboeken van uw reis rekening met mogelijke extra kosten door seizoensgebonden prijswijzigingen, activiteiten en eventuele annuleringskosten.

De ongerepte natuur in Nieuw-Zeeland
Een dal tussen bergen die volledig begroeid zijn met bomen

Blijf flexibel

Als u boekt tijdens de huidige Covid-19 pandemie, dan geniet u van onze speciale boekingsvoorwaarden. Ondervindt u in deze periode buitengewone reisbeperkingen vanwege de pandemie, dan heeft u de mogelijkheid gratis om te boeken of te annuleren en uw geld terug te krijgen.

Veilig thuis

Zes weken voor uw geplande vertrek nemen wij contact met u op. Mocht blijken dat de geplande reisdatum vanwege reisbeperkingen niet gehaald kan worden, dan boeken wij uw reis kosteloos om naar een latere datum. Of u krijgt uw geld terug, indien u ervoor kiest om uw reis te annuleren.

Ons team van ervaren reisexperts staat voor u klaar en houden een vinger aan de pols. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar uw vakantie naar Australië en/of Nieuw-Zeeland. Van persoonlijk advies tot een complete reisplanning: al uw wensen komen we graag tegemoet, vanaf het moment dat u boekt, totdat u weer veilig thuis bent.

Reis veilig en zonder zorgen

Maakt u zich geen zorgen over het navolgen van veiligheidsrichtlijnen. Dankzij de kleinschalige accommodaties van uw hosts en de beslotenheid van uw excursies, kunnen deze gemakkelijk nageleefd worden.

Vervangende vluchten

Als er wijzigingen zijn in uw heen- of terugvlucht die via TravelEssence is geboekt, zorgen wij voor geschikte alternatieven.

24/7 telefonisch bereikbaar

Mocht er zich een calamiteit voordoen tijdens uw reis en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Onze reisexperts nemen de tijd voor u en staan 24 uur per dag voor u klaar!

ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

De reisorganisatie TravelEssence is financieel solide. Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat u, in het ergste geval, uw betaalde reisgeld terug ontvangt.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.