Air newzealand premium economy food
Cathay pacific two ladies friends flights premium economy
Ross parmly rf6yw H Vkrl Y unsplash
Air newzealand premium economy food
Cathay pacific two ladies friends flights premium economy
Ross parmly rf6yw H Vkrl Y unsplash
Uw vlucht naar Australië

Premium Economy Class

Het fijne van een vakantie op maat is dat uw avontuur al begint zodra u op het vliegtuig stapt. Geniet van de ruimte, uitstekende service en gevarieerde on-board entertainment. Dus leun lekker achterover in uw stoel en verheug u op uw unieke rondreis door Australië.

Wat zijn de voordelen van uw vlucht in Premium Economy Class?

Geniet van meer beenruimte tijdens uw vlucht
© Singapore Airlines

Extra comfort tijdens uw vliegreis naar Australië

Premium Economy maakt uw reis comfortabeler dan in Economy, door meer beenruimte en premium service. Tijdens uw vlucht wordt u voorzien van een ruim aanbod aan films, muziek en games. Voordat u het weet bent u in Australië.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen zoals Cathay Pacific. Daarbij kent uw reisadviseur de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ervaar de fantastische service in Premium Economy
Geniet van een goed verzorgde maaltijd

Stop over

Om de duur van uw vlucht te onderbreken en deze comfortabeler te maken, kunt u ervoor kiezen om een tussenstop te maken. Stop bijvoorbeeld in Singapore tijdens uw vlucht met Singapore Airlines, in Dubai wanneer u met Emirates vliegt of Hong Kong wanneer u bij Cathay Pacific boekt.

Bekijk een nieuwe stad en hun unieke cultuur. Proef nieuwe smaken, ga winkelen en bezoek de lokale pareltjes en geniet van de sfeer. Of kies voor een tropische stop op de Cookeilanden. Geniet van de sfeer, ontspan in het heldere water en op witte zand en vervolg uitgerust en verfrist uw vlucht naar uw bestemming. Of dit nu aan het begin is van uw reis op weg naar Sydney, Melbourne, Brisbane of Perth, of aan het eind wanneer u terug vliegt naar Nederland, een tussenstop is altijd een goed idee.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een stop over
Laad uw energie op op een zonnige bestemming

Handige weetjes

Hoe lang duurt uw vlucht

Het aantal uur dat uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van uw bestemming. Naar Perth, aan de westkust, bent u minstens 22 uur onderweg. Ligt uw bestemming aan de oostkust, bij Sydney, Melbourne of Brisbane, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat normaal gesproken uit twee vluchten met een overstap.

Boek uw reis, maar blijf flexibel

Flexibel boeken

Reizen op maat naar Down Under

Beste reistijd Australië

Wist u dat Nederland zo’n 185 keer in Australië past? Doordat het zo'n enorm groot land is, hebben de… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.