Au glasshouse mountains eco lodge nature view solo stays comfortable
Au glasshouse mountains eco lodge living area solo stays comfortable
Au glasshouse mountains eco lodge terrace solo stays comfortable
Au glasshouse mountains eco lodge bedroom solo stays comfortable

Een ecolodge bij de Glasshouse Mountains

Kom volledig tot rust tijdens uw verblijf in deze unieke accommodatie, vlakbij de Glasshouse Mountains. U kunt kiezen uit diverse bijzondere onderkomens, waaronder een omgebouwde Victoriaanse treinwagon en een houten kerk. Omgeven door natuur, leent deze plek zich uitstekend voor allerlei avonturen.

Maak kennis met Keith en zijn familie

De trotse eigenaar van deze eigenzinnige accommodatie heet Keith. Hij woont al dertig jaar op het landgoed, samen met zijn familie. Keith vertelt u graag meer over de bouw en totstandkoming van de lodge. Dit doet hij onder het genot van koffie, die hij zelf op het terrein verbouwt.

Verken de omgeving en spot wilde dieren

U kunt de omgeving het beste wandelend verkennen. De kans is groot dat u tijdens het wandelen bijzondere dieren ziet, zoals kookaburra’s, kaketoes, kangoeroes en wallaby’s. Maar ook op de veranda van uw accommodatie kunt u genieten van de omgeving en de schoonheid van de natuur.

Meer comfortabele accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.