Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Header Accommodation Au Cow Bay

Accommodaties in Australië

Een accommodatie bij TravelEssence is vaak meer dan alleen een plek om te slapen. Het is een ervaring op zich. Van eco lodges in het regenwoud, privé villa's en designhotels tot safari tenten in de outback, boerderijen van 50.000 hectare en gezellige bed & breakfasts met hosts die u meenemen op verkenning en graag meer vertellen over de omgeving.

Wij geloven dat uw accommodatie een plek moet zijn waar u tot rust kunt komen, kunt genieten van de omgeving en een kijkje krijgt in het leven van de lokale mensen. Onze accommodaties zijn dan ook kleinschalig en door ons persoonlijk geselecteerd. Wij bezoeken alle accommodaties regelmatig waardoor u bent verzekerd van kwaliteit en waar voor uw geld.

Voor dezelfde prijs als een standaard hotel, motel of camper geniet u bij ons van bijzondere accommodaties buiten de gebaande paden. Ze maken een groot deel uit van uw rondreis door Australië met TravelEssence en laten een onvergetelijke indruk achter. Hieronder vindt u een kleine selectie van ons aanbod.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10