Singapore airlines first class checkin
Emirates first class cabin
First class singapore airlines exampletrip
Singapore airlines first class checkin
Emirates first class cabin
First class singapore airlines exampletrip
Uw vlucht naar Australië

First en Business Class

Het fijne van een vakantie op maat is dat uw avontuur al begint zodra u op het vliegtuig stapt. Geniet van de ruimte, uitstekende service en gevarieerde on-board entertainment. Dus leun lekker achterover in uw stoel en verheug u op uw unieke rondreis door Australië.

Wat zijn de voordelen van uw vlucht in Business of First Class?

Strek uw benen en geniet van uw vlucht
Geniet van een bijpassende wijn bij uw maaltijd
© Cathay Pacific

Luxe Comfort tijdens uw vliegreis naar Australië

Kies voor de luxe van First of Business Class. Of u nu voorkeur geeft aan een privé-suite of businessclass pod, u bent verzekerd van een goede nachtrust. Daarbij geniet u van een modern on-board entertainment systeem, extra bagageruimte en uitstekende catering. U zult stiekem wensen dat de vlucht wat langer duurt.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Daarbij kent uw reisadviseur de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Handige weetjes

Stop over

Om uw vlucht te onderbreken, kunt u ervoor kiezen een tussenstop te maken. Stop bijvoorbeeld in Singapore tijdens uw vlucht met Singapore Airlines, in Dubai wanneer u met Emirates vliegt of Hong Kong wanneer u bij Cathay Pacific boekt.

Ontdek een nieuwe stad en hun unieke cultuur. Proef nieuwe smaken, ga winkelen en zoek de lokale pareltjes en geniet van de sfeer. Of kies voor een tropische stop op de Cookeilanden. Geniet van de sfeer, ontspan in het heldere water en op witte zand en vervolg uitgerust en verfrist uw vlucht naar uw bestemming. Of dit nu Sydney, Melbourne, Brisbane of Perth is, of dat u een stop maakt op uw weg terug naar Nederland.

Een vrouw krijgt een massage op het strand van Fiji
Ontspan tijdens een stop over
Ontdek mysterieuze nieuwe plaatsen

Hoe lang duurt uw vlucht

Het aantal uur dat uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van uw bestemming. Naar Perth, aan de westkust, bent u minstens 22 uur onderweg. Ligt uw bestemming aan de oostkust, bij Sydney, Melbourne of Brisbane, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat normaal gesproken uit twee vluchten met een overstap.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen zoals Cathay Pacific. Daarbij wordt u voorzien van gespecialiseerd advies. Uw reisadviseur kent de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Reizen op maat naar Down Under

Beste reistijd Australië

Wist u dat Nederland zo’n 185 keer in Australië past? Doordat het zo'n enorm groot land is, hebben de… lees meer

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.