Au cathay pacific economy class solo flights economy2
Au cathay pacific meal solo flights premium economy
Au cathay pacific solo flights premium economy
Au business class dining solo flights
Au cathay pacific economy class solo flights economy2
Au cathay pacific meal solo flights premium economy
Au cathay pacific solo flights premium economy
Au business class dining solo flights
Zorgeloos op reis

Uw vlucht naar Australië

‘Sit back, relax and enjoy your flight’. Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk van begin tot eind optimaal kunnen genieten. Een goede voorbereiding helpt daarbij. Reistijden, luchtvaartmaatschappijen, overstap locaties en service zorgen voor een goed begin, maar ook een goede afsluiting van uw vakantie.

Economy Class

Economy Class biedt u alle comfort die u nodig heeft. Kies uw eigen zitplaatsen, zodat u zit op de plek van uw voorkeur en waar u zich het prettigst voelt.

Service

Een vlucht naar Australië kan lang lijken. Maar met een prettige service, uitgebalanceerd menu, een comfortabele stoel, films en entertainment arriveert u op uw bestemming voor u het in de gaten heeft.

Tussenstop

U kunt er ook voor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Comfortable chairs next to each other in Economy Class
Ontdek de uitstekende service
Geniet van een heerlijke maaltijd

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die bij u passen. Geeft u voorkeur aan een nachtvlucht of vliegt u liever overdag? Wilt u een langere tussenstop maken om een nieuwe stad te ontdekken en uw reis wat op te breken? De opties zijn eindeloos, dus u kunt altijd de vliegroute vinden die bij uw wensen past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor u ideaal is, kan een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom staan onze reisspecialisten altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in Economy Class stapt. Voor u het weet landt u op uw bestemming aan de andere kant van de wereld.

Economy of Premium Economy

Naast Economy kunt u ook kiezen uit Premium Economy. Wanneer u met Premium Economy vliegt dan zijn de stoelen wat ruimer en groter dan in Economy, dus u kunt genieten van wat meer luxe en comfort. Bovendien is de Premium Economy vaak afgescheiden van Economy en Business Class. Vliegen in Premium Economy is het vaak meer dan waard tijdens een lange vlucht, zoals naar Australië.

"Wilt u uw reis naar Australië nog comfortabeler maken? Dan stel ik voor om Premium Economy te vliegen. Het kost iets meer, maar dat is het meer dan waard!"

Nicole, Reisspecialist

Hoe lang duurt uw vlucht

Het aantal uur dat uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van uw bestemming. Naar Perth, aan de westkust, bent u minstens 22 uur onderweg. Ligt uw bestemming aan de oostkust, bij Sydney, Melbourne of Brisbane, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat normaal gesproken uit twee vluchten met een overstap.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen zoals Cathay Pacific. Daarbij wordt u voorzien van gespecialiseerd advies. Uw reisadviseur kent de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Maak een tussenstop en ontdek een nieuwe stad

Maak een tussenstop

Om uw vlucht te onderbreken, kunt u ervoor kiezen een tussenstop te maken. Stop bijvoorbeeld in Singapore tijdens uw vlucht met Singapore Airlines, in Dubai wanneer u met Emirates vliegt of Hong Kong wanneer u bij Cathay Pacific boekt.

Ontdek een nieuwe stad en hun unieke cultuur. Proef nieuwe smaken, ga winkelen en zoek de lokale pareltjes en geniet van de sfeer. Of kies voor een tropische stop op de Cookeilanden. Geniet van de sfeer, ontspan in het heldere water en op witte zand en vervolg uitgerust en verfrist uw vlucht naar uw bestemming. Of dit nu Sydney, Melbourne, Brisbane of Perth is, of dat u een stop maakt op uw weg terug naar Nederland.

Onderbreek uw vlucht en geniet van een pauze

Tussenstops: reizen van Nederland naar Australië

Een romantische ontsnapping op een tropisch eiland in Fiji of de Cook Eilanden? Uw zintuigen prikkelen in het… lees meer

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Bekijk de andere vliegklassen

Handige weetjes

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.