Reisverslag Australie Travel Essence Miep Foto
Reisverslag Australie Travel Essence Miep Foto

Miep & familie in Australië

Onze oudste zoon is samen met een kameraad vorig jaar augustus vertrokken om een jaar te gaan backpacken in Australië. Als ze dan weer met mooie foto’s en verhalen van hun avonturen in Down Under kwamen, hadden we het er als gezin over aan de keukentafel hoe mooi Australië toch is.

Het plannen van de reis

Zo kwam het dat Gerrie van TravelEssence bij ons thuis aan de keukentafel om samen met ons de hele reis uit te stippelen. Zo is het er uiteindelijk van gekomen dat de vriendin van onze oudste zoon, onze andere zoon en de moeder en broer van zijn kameraad en wij naar Sydney vlogen en we met acht personen een rondreis langs de zuidkust hebben gemaakt.

Kangaroo Island

Kangaroo Island was fantastisch, een heerlijk huis op een zeer bijzondere plek en de rust die er op het eiland heerst. We hebben genoten van idyllische plekken zoals het prachtige strand van Stokes Bay waar we de onderwaterwereld hebben bewonderd. Verder hebben we de Remarkable Rocks en Admirals Arch bezocht wat ook zeker de moeite waard is. Ons logeeradres lag op een prachtige plek met uitzicht op zee en waar de kangoeroes en de wallabies in de tuin zaten.

Great Ocean Road

Terug in Australië zijn we via de Great Ocean Road langs de zuidkust richting Melbourne gereisd. Onderweg vele mooie plekken bezocht zoals de bekende kalkstenenrotsen Twelve Apostles en Loch Ard Gorge. In de Grampians hebben we prachtige wandelingen gemaakt met adembenemende uitzichten en de spectaculaire MacKenzie watervallen bezocht. We hebben nog zoveel meer moois gezien, teveel om op te noemen.

Al onze overnachtingsplekken waren door Gerrie van TravelEssence geregeld en waren helemaal naar wens. Wij kijken allemaal terug op een onvergetelijke reis.

Meer reisverhalen

We hadden een goede reden om Australië te bezoeken, want onze dochter was daar een jaar eerder naartoe verhuisd.… lees meer

De eerste twee weken rondreis Australië hebben we in Queensland doorgebracht. Genoten op de mooiste locaties van… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.