1537 Australia Sounds of Silence easy going dinner
1537 Australia Sounds of Silence easy going dinner

Culinaire ervaring onder de sterren bij Uluru

Een magisch uitzicht op Uluru

Deze unieke ervaring duurt zo’n vier uur en begint op een afgelegen zandduin, voor de avond valt. Hier heeft u panoramisch uitzicht over het uitgestrekte woestijnlandschap, Uluru en de koepels van Kata Tjuta. Terwijl u met uw partner geniet van een glas mousserende wijn en een selectie aan culinaire hapjes, kunt u de zon zien zakken en aanschouwen hoe het landschap betoverd wordt door de kleuren van de ondergaande zon.

Proef lokale smaken

Als de zon bijna onder is, is het tijd om te genieten van een uitgebreid barbecuebuffet. Met inheemse ingrediënten en authentieke Australische specialiteiten zoals barramundi, kangoeroe en struisvogel. Geniet tijdens het diner van lokale Australische wijnen en bieren. En sluit af met een kopje koffie, thee of een glaasje port.

Na het eten vertelt een astronoom u alles over de Melkweg, sterrenstelsels en planeten. Spot het Zuiderkruis, de tekens van de dierenriem, planeten en de Melkweg. Neem tijdens de koelere maanden plaats bij het kampvuur met een glas wijn en luister naar kampverhalen.

Meer easy going activiteiten

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.