Reisexpert Sylvie TE NL 2
Reisexpert Sylvie TE NL 2
Maak kennis met onze reisexperts

Sylvie

17 jaar geleden bezocht ik voor de eerste keer Australië. Het was liefde op het eerste gezicht! De wonderschone natuur, de vriendelijke bevolking, het fraaie wildlife maar bovenal de 'no worries' levensstijl van de Aussies. Het was allemaal oogverblindend mooi.

Bij thuiskomt in Nederland, vol heimwee naar Australië, vond ik al snel een droombaan in het toerisme. Hierdoor had ik het beste van beide werelden. Dicht bij mijn vrienden en familie in Nederland wonen, maar wel elk jaar naar Oceanië op reis. De afgelopen jaren is mijn reiservaring onder andere uitgebreid naar Nieuw-Zeeland, de Cook eilanden, Frans-Polynesië, Fiji & Hawaii. Nu heeft niet alleen Australië mijn hart gestolen, maar de hele South Pacific!

Nu ik bij TravelEssence als reisadviseur werk, krijg ik dagelijks de kans om de leukste reizigers enthousiast te maken over deze indrukwekkende bestemmingen. Vol passie vertel ik u graag meer over magnifieke bezienswaardigheden, indrukwekkende ontmoetingen met locals én wildlife, maar ook de verborgen bezienswaardigheden.

Ik zoek de leukste kleinschalige accommodaties voor u uit, waar u uit eerste hand van de locals nog meer unieke tips ontvangt. Reis buiten de gebaande paden en ontdek de bestemmingen op een wonderbaarlijke manier! Zodat niet alleen ik, maar ook u, smoorverliefd wordt op deze wondermooie bestemmingen.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.