Sylvia australie sydney watervliegtuig
Sylvia australie kangaroo Island
Sylvia australie sydney harbour bridge
Sylvia australie flinders range
Sylvia australie sydney watervliegtuig
Sylvia australie kangaroo Island
Sylvia australie sydney harbour bridge
Sylvia australie flinders range
Maak kennis met onze reisexperts

Sylvia

Het is alweer tien jaar geleden dat ik met mijn rugzak een reis rond de wereld maakte en hierbij ook Australië aandeed. Wat maakte dit land een enorme indruk op mij! De oprechte vriendelijkheid van de bevolking, de diversiteit in natuur, de vele wilde dieren. Oud & nieuw in Sydney, duiken tussen gekleurde vissen, de weidsheid van de Outback, kangoeroes en koala's spotten, prachtige wandelingen door tropisch regenwoud... Het werd een reis om nooit te vergeten.

Door mijn huidige werk heb ik het geluk om elk jaar dit prachtige land te mogen bezoeken. Niet alleen bekijk ik veel accommodaties en neem ik deel aan diverse mooie tours, maar beleef ik de reis zoals u hem ook gaat beleven, een geweldige droomreis. Reizen in een plezierig tempo met unieke accommodaties en bijzondere ervaringen. Slapen onder de sterrenhemel bij Uluru, met een helicopter boven het Great Barrier Reef, maar vooral ook de leuke gesprekken met de locals en alle tips die zij kunnen geven waardoor u op unieke plaatsen terechtkomt.

In de tuin van een van onze accommodaties lopen Alpaca's rond. Nancy, de eigenaresse, vertelt u graag meer over deze leuke dieren!

Juist door deze eigen ervaringen kan ik, samen met u, een prachtige reis samenstellen. Graag ga ik met u in gesprek om uw wensen en ideeën om te zetten in een onvergetelijke vakantie. Een vakantie waar u de komende jaren nog met regelmaat aan terugdenkt.

Denkt u over een reis naar Australië? Ik kan maar een ding zeggen: Doen! Ik weet zeker dat dit land ook een plekje in uw hart gaat veroveren.

U kunt Sylvia bereiken op +31 6 1105 3623

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.