Mischa nz gletsjer hike
Mischa waterfall
Mischa rocks
Mischa nz gletsjer hike
Mischa waterfall
Mischa rocks
Maak kennis met onze reisexperts

Mischa

Mijn naam is Mischa en ik heb de leukste baan van de wereld, namelijk: reisadviseur bij TravelEssence. Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik, samen met mijn gezin, via TravelEssence ruim elf weken door Australië en Nieuw-Zeeland heb gereisd. Al is het even geleden, de beleving voel ik als de dag van gisteren!

Ik kan eerlijk zeggen dat ik deze landen in mijn hart heb gesloten. Australië is groots en overweldigend. Zoals voor het eerst wakker worden met de geluidjes van het tropisch regenwoud rondom Port Douglas, waar onze reis begon. Na vijf weken vol mooie indrukken van grote steden zoals Sydney en Melbourne, de prachtige natuur van Daintree en de Grampians, kwamen we aan op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Zes onvergetelijke weken volgden. Hoogtepunten waren er veel, zoals de vergezichten bij Lake Hawea, de stranden van de Golden Bay en Bay of Islands, die we letterlijk voor onszelf hadden en de helikoptervlucht over de Franz Josef Glacier. Maar de grote gemene deler van dit alles was de beleving die deze reis gaf. Door de rust en afwisseling van de reis, de bijzondere ontmoetingen met de locals en ons verblijf in unieke accommodaties. Elke volgende bestemming werd weer een cadeautje dat we mochten uitpakken.

De indrukken van Australië en Nieuw-Zeeland hebben mij nu hier gebracht, als reisadviseur voor Nieuw-Zeeland. Met mijn enthousiasme voor en inmiddels uitgebreide kennis van dit land, ben ik gedreven om ook uw mooie reis met u samen te stellen. Op basis van uw wensen en mogelijkheden, zodat dit land en de locals ook u overweldigen en onuitwisbare indrukken op u achterlaat.

Graag tot ziens!

Contact opnemen met Mischa? Bel dan +31 6 1184 0346.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.