Michiel new zealand jetboat
Michiel klanten tafel laptop
Michiel australia surf
Michiel australie bundy tour local
Michiel new zealand jetboat
Michiel klanten tafel laptop
Michiel australia surf
Michiel australie bundy tour local
Maak kennis met onze reisexperts

Michiel

Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik in Sydney woonde. Elke dag na werk verruilde ik mijn pak voor een zwembroek en liep met een surfboard onder mijn arm naar Bondi Beach. Vaak gevolgd door een bbq met vrienden. Het buitenleven, de mensen en de ruimte maken zowel Australië als Nieuw-Zeeland fantastische landen om te wonen en reizen.

Tijdens mijn tijd in Sydney heb veel van de hele regio kunnen ervaren. Oud en Nieuw in Sydney, onder de sterrenhemel slapen in de outback, duiken op de Great Barrier Reef, cruisen over de Doubtful Sound, een helicopter over de Siberia Valley vliegen, speervissen op de Cook Eilanden, en eiland hoppen in Fiji... Het is slechts een kleine greep uit de vele hoogtepunten.

Reisexpert Michiel wandelt nabij de prachtige rotsformaties in Purnululu National Park
West-Australië is minder populair onder toeristen vanwege zijn afgelegen ligging, maar misschien is het wel de mooiste staat van Australië. Met zijn ruige en unieke outback vol verrassingen, leent het zich uitstekend voor avontuur!

Wat ik in Nederland doe? Sinds 2009 met heel veel plezier klanten van TravelEssence de landen laten ervaren waar ik mijn hart aan ben verloren. Gelukkig keer ik jaarlijks terug naar Australië en/of Nieuw- Zeeland om nieuwe producten te ervaren zodat we uw reis zo compleet en persoonlijk mogelijk voor u kunnen maken. Ik hoop dat u net zo enthousiast uit deze bijzondere landen terug zal keren als ik.

U kunt Michiel bereiken op +31 6 8185 0401.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.