Maurits nz lake mountain
Maurits canoe
Maurits aus beach
Maurits nz lake mountain
Maurits canoe
Maurits aus beach
Maak kennis met onze reisexperts

Maurits

Mijn vrouw en ik hebben in 2014 besloten om ons leven in Nederland even ''on hold'' te zetten en ons huis, werk, familie en vrienden achter ons te laten. Nieuw-Zeeland en Australië, here we come!

We begonnen in Nieuw-Zeeland. Wat was dit mooi! De veelzijdigheid in natuur en landschapsstijlen was iedere dag weer adembenemend. De ruigheid van Tongariro National Park, de pure schoonheid en grootsheid van de fjorden, het geothermisch gebied in Rotorua en de prachtige gletsjers langs de westkust van het zuidereiland.

In Australië zijn we langs de oostkust, vanuit Melbourne, omhoog gereden. De prachtige stranden, de natuur en de snorkel-duik-en zeil trips hebben ons 6 maanden lang non-stop vermaakt. De vriendelijkheid van de inwoners maken de reis door Nieuw-Zeeland en Australië compleet.

Eenmaal teruggekeerd in Nederland heb ik voornamelijk gewerkt in de koffie industrie, maar mijn liefde en passie voor Nieuw-Zeeland en Australië bleef onverminderd. Wederom heb ik het besluit genomen om mijn hart te volgen en ben ik aan de slag gegaan bij TravelEssence. Hier mag ik iedere dag mijn enthousiasme en lokale kennis delen om vervolgens droomreizen werkelijkheid te laten worden, zodat iedereen zelf kan ervaren hoe prachtig deze bestemmingen zijn.

Contact opnemen met Maurits? Bel dan +31 6 2161 8968

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.