NZ-Waiheke Island-Marjolein
NZ-Queenstown-Marjolein
NZ-Franz Josef Glacier-Marjolein
Marjolein Milford Sound
NZ-Waiheke Island-Marjolein
NZ-Queenstown-Marjolein
NZ-Franz Josef Glacier-Marjolein
Marjolein Milford Sound
Maak kennis met onze reisexperts

Marjolein

Een aantal jaar geleden kwam een grote droom uit toen ik op wereldreis ging. Het was mijn bedoeling om te beginnen met 6 weken in Nieuw-Zeeland, maar ik vond het zo’n fantastisch land dat ik er ruim 3 maanden ben gebleven!

Als ik terugkijk op mijn reis merk ik dat de grootsheid van het land schuilt in de kleinste dingen. Door alle verbazing en verwondering over de schitterende natuur en fascinerende cultuur voelde ik me weer als een kind. Nieuw-Zeeland is een land dat al mijn zintuigen prikkelt: van het oorverdovende geluid van een donderende waterval tot de indrukwekkende stilte bovenop een gletsjer.

Het nietige gevoel dat je voelt wanneer je op de donkerste plek op het Zuidereiland die waanzinnig flonkerende sterrenhemel boven je ziet. Aan het einde van de middag op een lokale wijngaard nagenieten van de dag met een heerlijke Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc. De fascinerende lichtgevende glimwormen die leven in donkere, vochtige grotten en het borrelen van modderpoelen - en de bijbehorende typische zwavelgeur - in het geothermische gebied rondom Rotorua op het Noordereiland. De sensatie in je buik tijdens het driften met een jetboat op een gletsjerrivier of het kippenvel wat ik kreeg toen ik voor het eerst een haka mocht meemaken, de bekende dans van de Maori.

Stuk voor stuk indrukken die maakten dat een uur voelde als een dag en een week als een maand. Deze droomreis staat in mijn geheugen gegrift en ik koester de herinneringen aan deze fantastische tijd!

Nu ik bij TravelEssence als reisadviseur werk, krijg ik de kans om anderen ook zo’n unieke en authentieke reiservaring te bieden. Met veel enthousiasme deel ik mijn kennis en passie over Nieuw-Zeeland en geef ik uit eigen ervaring tips, zodat u ook zo’n onvergetelijke reis kunt maken!

Reisexpert Marjolein in Queenstown
Reisexpert Marjolein voor een zweefvliegtuig op de Franz Josef Glacier

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.