AUS travelexpert Juna
AUS travelexpert Juna
Maak kennis met onze reisexperts

Juna

Vijf jaar geleden vertrok ik in mijn eentje op het vliegtuig naar de andere kant van de wereld; Australië! Om hier acht maanden tussen de locals te wonen en te reizen. Wat een avontuur was dat!

De laidback vibe van de locals, oud en nieuw inclusief nieuwjaarsduik in Sydney, een 3-daagse boottrip op de Whitsundays, duiken in het Great Barrier Reef, slapen tussen de koala’s en kangoeroes en hiken in de mooiste natuurgebieden. Het was echt een reis om nooit te vergeten!

Door mijn werk heb ik het geluk dat ik ook zulke onvergetelijke reizen mag samenstellen voor u. Reizen op een fijn tempo, bijzondere tours en overnachten bij unieke en kleinschalige accommodaties zodat u echt in contact komt te staan met de locals. Want het echte Australië leert u kennen door de ogen van de locals.

Heeft u al langer de droom om naar Australië te gaan? Ik kan maar een ding zeggen: doen! Ik weet zeker dat u een onvergetelijke ervaring tegemoet gaat die u voor altijd zult koesteren.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.