Ilona nieuw zeeland doubtful sound
Ilona nieuw zeeland doubtful sound
Maak kennis met onze reisexperts

Ilona

Van jongs af aan ben ik al gek op Australië en Nieuw-Zeeland, dus zodra de kans zich voordeed ben ik gelijk voor een aantal jaar naar Australië afgereisd. Ik woonde daar enkele jaren bij een Australisch gezin in de prachtige Glasshouse Mountains in het achterland van Brisbane.

Elke mogelijkheid om door Australië te reizen heb ik aangegrepen en daardoor heb ik prachtige gebieden mogen zien. Van mooie kusten en tropische eilanden naar indrukwekkende berggebieden en de echte Outback. De natuur heeft niet alleen een diepe indruk op me gemaakt, maar ook de locals met hun heerlijke “no worries” mentaliteit. Uiteindelijk heb ik bijna 3 jaar in Australië gewoond en ga ik nog bijna elk jaar terug voor mijn werk en natuurlijk om mijn Australische "familie" weer te zien.

Mooie wandelingen maken is perfect in het schouderseizoen, ondanks dat dit een hele populaire plek is op Kangaroo Island hadden mijn collega en ik het vrijwel voor onszelf en hebben we prachtige wandelingen gemaakt waarbij we veel wildlife zijn tegengekomen.

Uiteindelijk ben ik een Kiwi (Nieuw-Zeelander) tegen het lijf gelopen waarmee ik nu samenwoon in Utrecht. Door hem en door mijn reizen met TravelEssence ken ik inmiddels ook het prachtige Nieuw-Zeeland door en door en voel dit land nu echt als mijn tweede en hopelijk in de toekomst als mijn eerste thuis.

De mooie plaatjes van Nieuw-Zeeland zijn nog mooier vanaf boven!

Deze twee landen zullen altijd mijn favoriete landen in de wereld blijven en hoogstwaarschijnlijk ook de uwe. Ik help u graag uw bijzondere reis werkelijkheid te maken waarbij u het echte Australië en Nieuw-Zeeland leert kennen.

Contact opnemen met Ilona? Bel dan +316-86870608

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.