Hendrikjan cook islands team
Hendrikjan cook islands team
Maak kennis met onze reisexperts

Hendrik-Jan

Hallo, mijn naam is Hendrik-Jan en ik heb me in 2011 bij het enthousiaste team van TravelEssence aangesloten als reisspecialist. Al jaren speelt reizen een grote rol in mijn leven, zowel in studie, werk als privé.

Een aantal jaar terug, heb ik een lange reis gemaakt door onder andere Azië, Down Under, Noord- en Midden-Amerika. Met name mijn tijd in Australië en Nieuw-Zeeland was om meerdere redenen onvergetelijk en vanaf dag 1 hebben de landen me gepakt.

De afwisseling die beide landen bieden, de rust, de overweldigende natuur, maar het meest nog de vriendelijke en relaxte mensen, alles in Australië en Nieuw-Zeeland spreekt me aan. In totaal heb ik meer dan een jaar Down Under gereisd. Nu ben ik blij dit te mogen doen; reizen samenstellen naar de mooiste landen van de wereld. Door onze sterke filosofie, de leuke accommodaties en de bijzondere activiteiten zal uw reis een onvergetelijke ervaring worden!

Om met Hendrik-Jan te spreken, belt u naar +31 6 3497 0459.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.