AUS travelexpert gerbrich
AUS travelexpert gerbrich
Maak kennis met onze reisexperts

Gerbrich

Altijd al heb ik gedroomd van reizen naar Australië. Nog voordat ik er ooit geweest was trok het land me al enorm: de uitgestrekte landschappen, prachtige kustlijnen, de bijzondere dieren en de vriendelijke bevolking.

In 2014 was het dan zover, met een volgepakte backpack vloog ik naar Australië. Klaar voor mijn eerste droomreis. Dit werd een reis om nooit te vergeten en natuurlijk bleef het niet bij deze ene reis. Ik kan maar geen genoeg krijgen van de prachtige koraalriffen en stranden, de wandelingen door de ongerepte natuur, de spectaculaire zonsondergangen, de koalas en quokkas en noem maar op.

Door mijn werk voor TravelEssence mag ik nu iedere dag aan de slag met de mooiste reizen door Australië én bezoek ik het land jaarlijks. En dat doe ik met veel plezier! De kennis en ervaringen die ik hierbij opdoe gebruik ik vervolgens om een voor u zo bijzonder mogelijke reis samen te stellen, helemaal afgestemd op uw wensen. Want of het nu uw eerste, tweede of zoveelste keer naar Australië wordt: elke reis is bijzonder en elke keer valt er weer iets nieuws te ontdekken!

Bent u klaar om dit prachtige land te (her)ontdekken? Ik ga graag met u zitten om van uw reis een onvergetelijke droomreis te maken.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.