Van droom tot droomreis | TravelEssence

Van droom tot droomreis

Bij TravelEssence doen wij er alles aan om uw reis zo uniek mogelijk te maken. Het plannen van een zo’n bijzondere reis is niet iets wat u in vijf minuten doet. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en uw verwachtingen en deze te realiseren binnen uw reis. Hoe het traject van het plannen van de reis eruit ziet verschilt per persoon, maar hieronder vindt u een globaal overzicht hoe boeken bij TravelEssence verloopt.

Eerste contact

Bent u inmiddels al enthousiast door wat u op de website hebt gezien en gelezen dan kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten. U kunt hiervoor ons webformulier invullen en hierin al een aantal van uw wensen kenbaar maken. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen of even mailen. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen of een van onze presentaties bezoeken dan kan dat natuurlijk ook.

Afspraak

Wanneer u graag met TravelEssence uw reis wilt samenstellen dan kunt u met een van onze specialisten om de tafel gaan om uw reisplannen door te spreken aan de hand van foto’s, kaarten en ideeën. Wij nemen hier graag ruim de tijd voor en spreken met u af op een tijdstip dat het u uitkomt, overdag, in de avonduren, doordeweeks of in het weekend. U kunt bij ons kantoor in Zeist langskomen, maar als het u beter uitkomt, dan komen wij naar u toe.

Onze adviezen zijn op basis van wat we zelf hebben gezien en gedaan. De accomodaties zijn na intensief onderzoek geselecteerd en activiteiten zijn naar onze overtuiging de moeite waard. Maar we bespreken ook uw reisbudget om te zorgen dat alles aansluit bij uw plannen. Vervolgens kunnen we samen een eerste voorlopig reis plan opstellen.

Eerste opzet reisschema

Na ons gesprek sturen wij u een uitgewerkt programma van dag-tot-dag toe. Het reisplan omvat zaken die wij voor u regelen zoals een huurauto, passage op veerboten, geselecteerde activiteiten en passende accommodatie. Uiteraard regelen we ook uw vluchtopties.

Finetunen en boeken

U kunt ons voorstel op uw gemak bekijken, desgewenst vragen stellen en dingen veranderen. Net zolang tot dat de reis naar wens is. Daarna regelen we uw definitieve boeking. Meestal duurt het ongeveer 10 dagen vóór alles bevestigd is. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor een passend alternatief.

Betalen

Nadat we samen met u het complete reisplan hebben uitgewerkt, sturen wij u het definitieve reisschema met een nota voor het aanbetaling (25% van de reissom). Zes weken vóór vertrek vragen wij u de rest van de reissom te voldoen.

Reisdocumenten

Na ontvangst sturen we u uw vliegtickets en uw vouchers samen met kaartmateriaal en routebeschrijvingen. Uiteraard kunt u na ontvangst van de reisbescheiden contact met ons opnemen als u nog vragen hebt.

Reizen

Tijd om te genieten! Mocht er onverhoopt tijdens uw reis zich een noodgeval voordoen of heeft u nog vragen dan kunt u ons dagelijks bereiken. Wegens het grote tijdsverschil zijn wij op kantoor beperkt te bereiken, maar in dringende gevallen zijn wij 24 uur bereikbaar via ons noodnummer. Ook kunt u ons ten alle tijden bereiken per e-mail. Natuurlijk zijn uw gastheer en vrouw ter plaatse, ook altijd bereid om u desgewenst te helpen.