Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Dit zijn de beste plekken in het vliegtuig

Vliegen naar Australië

Als Australië-reisspecialist weten wij hoe u op de beste en meest relaxte manier naar Australië kunt vliegen en dat vaak tegen aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. Wij zoeken de vluchten uit met de beste vertrek- en aankomsttijden en aansluitingen. Wij werken alleen maar met A-merk-maatschappijen zoals Cathay Pacific, Malaysia Airlines, Emirates en Singapore Airlines. Deze maatschappijen bieden comfortabele stoelen, elk met een eigen televisie en de meeste beenruimte. En natuurlijk bieden ze de beste service en veiligheid.

Australië lijkt heel veel weg te zijn, maar u kunt er al binnen een dag zijn.

U kunt Australië bereiken via het oosten of het westen, in één ruk of met een stop onderweg in bijvoorbeeld Hong Kong of Singapore. En als u via de Verenigde Staten reist kan dat in Los Angeles of in San Francisco, op Fiji, Tahiti, Hawai of de Cook-eilanden. Bovendien bestaat de mogelijkheid een rond-de-wereld-ticket aan te schaffen waarmee u op diverse plaatsen in het Verre Oosten, op de eilanden in de Stille Oceaan en in de Verenigde Staten de reis kunt onderbreken.

Wie Frequent Flyer Miles en tier points spaart, kan bij ons zowel met One World, Flying Blue, Sky Wards als met Star Alliance naar en in Australië vliegen.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 10