Au lizard island resort discoverpage detailed small scale stays
Au sal salis ningaloo reef discoverpage small scale stays
au sal salis ningaloo reef sundowner drinks on deck stays header
Au altitude one40 pool discoverpage small scale stays
Au lizard island resort discoverpage detailed small scale stays
Au sal salis ningaloo reef discoverpage small scale stays
au sal salis ningaloo reef sundowner drinks on deck stays header
Au altitude one40 pool discoverpage small scale stays
Met de hand geselecteerd, uniek en persoonlijk

Accommodaties in Australië

Wanneer u met TravelEssence naar Australië reist, verblijft u in accommodaties die al een beleving op zich zijn. Van een eco lodge midden in het regenwoud, een vakantiehuis met een privé strand en een designhotel in het bruisende stadscentrum tot een safari tent met uitzicht over de uitgestrekte vlaktes, boerderijen met ontelbaar veel schapen en gezellige bed & breakfasts waar u wordt verwelkomd door de Aussies. Onze accommodaties in Australië zijn veel meer dan alleen een plek om te slapen.

8 redenen waarom onze accommodaties in Australië uniek zijn

#1 We hebben het beste van Australië gevonden

We hebben door heel Australië gereisd en zorgvuldig al onze accommodaties geselecteerd. We hebben de beste kwaliteit, prijs en het beste comfort gevonden. We hebben meer dan 1200 accommodaties waar u kunt verblijven. Allemaal uniek en speciaal. En we bezoeken ze regelmatig om de kwaliteit te waarborgen en de manier waarop u als een van onze gasten wordt ontvangen, te verbeteren.

Ervaar het echte en authentieke Australië in onze unieke accommodaties

#2 Onze hosts maken het verschil

Australiërs staan wereldwijd bekend om hun oprechte gastvrijheid. Onze hosts zullen u met open armen ontvangen. Ze kunnen niet wachten om u hun deel van de wereld te laten zien. En ze houden zeker van een goed gesprek! Of wees niet verbaasd als ze u uitnodigen voor een barbecue - in Aussie-stijl! Onze hosts staan erom bekend hun lokale tips en verborgen juweeltjes te delen. Dus als u wilt weten waar het beste restaurant in de buurt is, vraag het ze dan! Ze kennen hun land als geen ander. En ze willen het graag met u delen.

Meet the locals | Australia holiday
Word met open armen verwelkomd in Australië
Lokale hosts in The Grampians samen met hun hond
Onze lokale hosts laten u graag hun 'achtertuin' vol wonderen zien

"Ik hou van de kleine, persoonlijke en charmante accommodaties die je het gevoel geven dat je thuis bent."

Tobias, reisadviseur
Discover New South Wales | Australia holiday
Paul en Craig heten u van harte welkom in hun huis
Geniet van huisgemaakte maaltijden, bereid door uw hosts

"Gastheren, Paul en Craig verwennen hun gasten met heerlijk eten, bereid met lokaal geteelde producten. Hun passie voor gastvrijheid is bewonderingswaardig."

Gerrie, reisadviseur

#3 Bijzondere locaties

Onze accommodaties bevinden zich op plaatsen waar u normaal niet zult komen. Een plek midden in de mooiste natuur van Australië. Of naast een afgelegen strand waar niemand anders te bekennen is. Gelegen naast een bergmeer. Een funky buitenwijk van Melbourne. Waar het ook is, u zult het echte en authentieke Australië kunnen ervaren.

Een houten veranda met luxe ligstoelen in een exclusief verblijf
Accommodaties die een bijzonder onderdeel van uw reis worden

#4 Weg van het massatoerisme

Terwijl andere toeristen in een overvolle bus rondreizen, verblijven in 'typische' hotels en met een enorme snelheid alle schatten van het land passeren, overnacht u in gezellige en unieke accommodaties met lokale hosts. Een plek waar andere toeristen niet komen en waar het nooit druk is. Een plek waar u zich thuis voelt en echt verbinding kunt maken met de lokale bevolking. Waar u de tijd kunt nemen om het land en de cultuur echt te leren kennen.

Gorgeous infinity pool | Australia holiday
Absorbeer de luxueuze Aussie-levensstijl
Gorgeous stay in Port Douglas | Australia holiday
Verblijf in een bed & breakfast tussen het regenwoud

Onze lokale kennis maakt het verschil

Beleef Australië op een unieke lokale manier

U kunt onze reisspecialisten alles vragen! Bel ons en we beantwoorden graag al uw vragen over uw vakantie naar Australië.

#5 Een lokale ervaring

We hebben onze accommodaties niet op basis van het interieur gekozen, maar vanwege de exclusieve lokale ervaring, die zij u zullen geven. Verblijf op een lokale boerderij en laat uw gastheren, Jim en Monique, u rondleiden over hun landgoed. Leer hoe u een schaap scheert of een koe melkt. Proef verse producten uit hun eigen moestuin. Een echte lokale ervaring, die uniek is voor u.

Maak kennis met de alpaca's van uw hosts Bron en David
Lees meer over het managen van een lokale Australische boerderij

#6 U hoeft niet ver te reizen

Australië is een enorm land. U hoeft echter niet ver te reizen om veel te zien. Onze accommodaties bevinden zich op slechts een paar uur rijden van elkaar. En ook al reist u maar een paar uur, u zult een compleet nieuw landschap ontdekken om te verkennen. Van oeroude regenwouden, natuurreservaten tot gouden stranden en eigenzinnige kleine stadjes. Eindeloze schilderachtige landschappen, een achtertuin vol lokale schatten.

Western Australia | Australia holiday
Ga "off the grid" en ontdek authentiek Australië
Flinder Ranges South Australia | Australia holiday
De lokale bevolking laat u graag hun bijzondere deel van Australië zien

#7 Onze lokale kennis

Onze reisexperts zijn native Australiërs, of hebben veel door het land gewoond en gereisd. Daarom kunnen we met onze lokale kennis en unieke kleinschalige verblijven een reis naar Australië creëren die uniek is voor u. Op basis van uw wensen, verlangens en individuele behoeften kunnen wij de accommodaties matchen die het beste bij u passen. Wat u ook wilt, wat u ook nodig heeft, wij hebben het gevonden.

Geniet van de Australische levensstijl op unieke plekken

#8 Exclusief voor TravelEssence

De meeste van onze accommodaties werken exclusief met TravelEssence. U vindt ze nergens anders. En zeker niet tijdens een online zoekopdracht. We werken rechtstreeks samen met de lokale bevolking en creëren unieke ervaringen. Wilt u mixen en matchen? Geniet tijdens uw reis van een scala aan accommodaties. Van luxe lodges, eigenzinnige bed & breakfasts tot vakantiehuizen aan het strand en glamping onder de sterren. Geen enkele plaats zal hetzelfde zijn.

Een badkamer in een canvas tent in Jervis Bay
Plaatsen waar u zich meer verbonden voelt met de natuur
Accommodaties met onvergetelijke uitzichten

Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden. Onze accommodaties zijn meer dan een comfortabel bed en een schone badkamer. Het is een beleving, een plek die u verbindt met het land en de lokale bevolking.

Bekijk een aantal van onze accommodaties

Kies uw reisgezelschap

Ontdek meer over Australië

Land van diversiteit en contrasten

Regio's en gebieden van Australië

Handige weetjes

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.